Giriş:08 Ocak 2022 21:47
Güncelleme:09 Ocak 2022
Sağlık Bakanı Koca’dan şehit olan 3 asker için başsağlığı mesajı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Akçakale Şanlıurfa hudut hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan 3 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Akçakale Şanlıurfa hudut hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan 3 asker için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Koca mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Akçakale Şanlıurfa hudut hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 kahraman evladımızı kaybettik. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”
Hidayet Türkyılmaz
Kaynak: www.iha.com.tr